Cafeneaua Pufoaselor
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cafeneaua Pufoaselor


 

 Peste cu ciuperci

In jos 
AutorMesaj
oly

oly


feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 57
Location : iasi
Job/hobbies : muzica
Data de inscriere : 29/10/2008

Peste cu ciuperci Empty
MesajSubiect: Peste cu ciuperci   Peste cu ciuperci EmptyDum Noi 02, 2008 11:18 am

Peste cu ciuperci

Ingrediente:
1 kg peste, 1/2 kg ciuperci, 100 ml untdelemn, 300 g rosii sau 200 ml suc de rosii, un virf de lingurita piper, o foaie de dafin, o ramura de cimbru, 100 ml vin, lamaie, marar sau patrunjel, sare

Mod de preparare:
Pestele curatat se asaza intreg intr-o tava smaltuita sau cratita, impreuna cu ciupercile bine spalate si taiate in felii mari in jurul lui, cu rosiile taiate in felii mai groase sau cu sucul de rosii, piperul, foaia de dafin, cimbrul,vinul si 3-4 felii de lamiie fara coaja alba (care amareste). Toate se presara cu o lingurita de sare si se pune untdelemnul. Tava se introduce in cuptor la foc submijlociu, unde se lasa cca o ora, ca pestele sa se friga incet; se stropesc cu sosul din cind in cind, atit pestele cit si ciupercile. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, pestele se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata, se serveste cald, cu ciupercile alaturi, ca garnitura, presarate cu marar sau patrunjel.
Sus In jos
 
Peste cu ciuperci
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Peste - cum il pregatim?
» Saramura de peste
» Marinata de peste cu suc de rosii
» Paste cu ciuperci si smantana
» Musaca de paste cu ciuperci

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cafeneaua Pufoaselor :: Pufoase gospodine :: Pentru adulti :: Retete des folosite :: Pretarate din peste-
Mergi direct la: