Cafeneaua Pufoaselor
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cafeneaua Pufoaselor


 

 Marinata de peste cu suc de rosii

In jos 
AutorMesaj
oly

oly


feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 57
Location : iasi
Job/hobbies : muzica
Data de inscriere : 29/10/2008

Marinata de peste cu suc de rosii Empty
MesajSubiect: Marinata de peste cu suc de rosii   Marinata de peste cu suc de rosii EmptyDum Noi 02, 2008 11:19 am

Ingrediente:
1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc de rosii, 100 ml vin, o lamaie, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper sau un virf de lingurita piper macinat, sare.

Mod de preparare:
Pestele se prajeste pe jumatate ca plachia de peste.In untdelemnul ramas, se caleste 2-3 minute, la foc mic, ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici sau taiata foarte marunt.Se stinge cu sucul de rosii si vinul, se adauga 5-6 felii de lamiie, curatata de coaja alba care este amara, bucatile de peste, foile de dafin, piperul si cca 1/4 l apa simpla sau apa in care a fiert capul pestelui; se pot pune si 20-30 masline. Se da la cuptor 20-30 minute, ca sa se formeze sosul. Acesta se va ingrosa suficient cand se va raci, de la faina prin care a fost trecut pestele, inainte de prajire. Cind se scoate din cuptor, marinata se sareaza dupa gust.Se serveste rece ca fel intii. Astfel pregatit, se poate conserva in punga de naylon, la congelator, pina la 6 luni.
Sus In jos
 
Marinata de peste cu suc de rosii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» File de peste cu rosii
» Peste - cum il pregatim?
» Saramura de peste
» Peste cu ciuperci

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cafeneaua Pufoaselor :: Pufoase gospodine :: Pentru adulti :: Retete des folosite :: Pretarate din peste-
Mergi direct la: