ngrediente
8 biscuiti sfaramiciosi, gen piscot
20 g unt
1 ou
1 iaurt mic, simplu
2 linguri de zahar
cateva capsuni
1 plic de gelatina
Mod de preparare
Se sfarama bisacuitii si se amesteca cu untul;
Se ung formele cu unt si se tapeteaza, apoi se acopera peretii cu amestecul de biscuiti. Se dau la cuptorul preincalzit 5 minute;
Se freaca galbenusul cu zaharul pana ce amestecul se albeste si se adauga capsunile mixate sau taiate bucatele foarte mici;
Se adauga iaurtul, dar nu tot pentru ca mai avem nevoie la gelatina;
Se topeste praful de gelatina intr-o lingura de apa rece si se incalzeste la bain marin cu lingura de iaurt apoi se adauga la crema de capsuni;
Se bate albusul si se adauga si el la amestecul anterior;
Pentru a decora se taie cateva capsuni pe jumatate si se pun pe marginea formei cu biscuiti. Se toarna spuma de capsuni deasupra si se pune la frigider cateva ore.