Cafeneaua Pufoaselor


Distribuiți | 
 

 Branza de vaci cu piersici

In jos 
AutorMesaj
E_daria
Ceai negru
Ceai negru
avatar

Numarul mesajelor : 227
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Branza de vaci cu piersici   Dum Iun 08, 2008 10:12 pm

Branza de vaci cu piersici este un desert de sezon, plin de vitamine si minerale cu un aport sporit de calciu. Cu branza de vaci cu piersici vom putea sa ne delectam cu un desert racoritor si savuros fara a ne primejdui silueta. Exista si o varianta mai savuroasa de branza de vaci cu piersici la care vom folosi branza mascarpone. La sfarsit putem orna cu bucati de piersici, alte fructe sau putina ciocolata amaruie rasa.


Ingrediente

8 piersici mari si coapte
200 gr de branza de vaci 0% grasimi
4 linguri de indulcitor edulcolorant
1 lingurita cognac
100 gr frisca nebatuta


Mod de preparare

Se spala piersicile, se decojesc, se taie in jumatati si se inlatura samburii;

Se presara cu indulcitor, se stropesc cu cognac si se lasa la macerat;

Intre timp se freaca branza de vaci cu restul de indulcitor;

Se bate frisca si se amesteca cu branza;

Se repartizeaza cate 2 jumatati de piersici macerate in fiecare cupa de servit si se acopera cu crema de branza. Se pun la rece.

_________________

"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Branza de vaci cu piersici
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cafeneaua Pufoaselor :: Pufoase gospodine :: Dulciuri de sezon-
Mergi direct la: