Tiramisu cu capsuni este nu numai excelent dar sunt si usor de facut si si mai usor de mancat. Tiramisu cu capsuni iti va aduce aminte ca vacanta este aproape si ca viata este frumoasa si dulce
Ingrediente
250 g mascarpone
3-4 linguri de smantana pentru frisca
2-3 linguri de zahar pudra
1 kg capsuni
1 kg biscuiti tip piscoturi
esenta de migdale
lichior sau coniac de cacao, cafea�.sau orice va place
1 cana de cafea amara rece
ciocolata amaruie
Mod de preparare
Se amesteca samantana cu zaharul, praful de migdale si branza mascarpone;
Se taie capsunile bucatele mici si se adauga la crema anterioara;
Intr-o farfurie mai intinsa se pune cafeaua cu esenta de migdale si lichior. Se inmoaie putin piscoturile in cafea si se pune cate un strat de piscoturi in fiecare caserola/pahar;
Se adauga un strat de crema cu capsuni, iar un strat de piscoturi inecate in cafea si iar capsuni.