Cafeneaua Pufoaselor
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cafeneaua Pufoaselor


 

 Sos picant

In jos 
AutorMesaj
E_daria
Ceai negru
Ceai negru
E_daria


Numarul mesajelor : 227
Data de inscriere : 04/06/2008

Sos picant Empty
MesajSubiect: Sos picant   Sos picant EmptyDum Noi 02, 2008 10:49 am

Ingrediente:
30-50 ml ulei de masline, 50 g ceapa, 150-200 ml vin acrisor, 100 ml suc de rosii, o lingurita rasa mustar, 25 g faina, 300 ml apa, sare, piper, 2 boabe ienibahar, o foaie de dafin, o bucatica de scortisoara, o cuisoara intreaga, sare

Mod de preparare:
Acst sos trebuie sa contina arome puternice si neaparat vin. Se poate pune, dupa gust, din toate. Ceapa rasa fin se caleste cu grasimea la foc mic, numai un minut, ca sa-si dezvolte aroma, apoi se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 10 minute la foc mic. Dupa aceea se adauga faina diluata cu vinul si cu toate celelalte. Sosul se lasa sa fiarba 2-3 clocote, ca sa se lege cu faina si, apoi, se sareaza. Daca este prea gros, se dilueaza cu apa, vin sau suc de rosii, dupa gust. Se serveste cu snitel, escalop de vitel, ficat prajit natur, chiftele, rulada de carne etc.
Sus In jos
 
Sos picant
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Foietaj picant

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cafeneaua Pufoaselor :: Pufoase gospodine :: Pentru adulti :: Retete des folosite :: Sosuri-
Mergi direct la: