Cafeneaua Pufoaselor
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Cafeneaua Pufoaselor


 

 Aperitiv cu smon afumat si castraveti

In jos 
AutorMesaj
adya

adya


feminin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 45
Location : Pe o raza de roare
Job/hobbies : gatitul
Data de inscriere : 29/10/2008

Aperitiv cu smon afumat si castraveti Empty
MesajSubiect: Aperitiv cu smon afumat si castraveti   Aperitiv cu smon afumat si castraveti EmptyVin Oct 31, 2008 10:12 pm

Timp de preparare; 15 minute
Timpul de gatit: 30 min
Valoarea nutritiva pentru o portie: cca 405 calorii



Avem nevoie de:

- 200 g parizer
-4 oua
-8 biscuiti sarati mari
-100 g cartofi
-100 g gogosari murati
-50 g masline
-100 g maioneza
-10 g sare
-2 gr piper alb

Cum procedam:

Ouale si cartofii in coaja se feirb separat,apoi se scurg de apa,dupa care se curata de coaja si se taie cubulete.
Intr-un castron se pun ouale si cartofii,se adauga castrevtii si gogosarii taiati cubulete,se amesteca totul cu maioneza si se condimenteaza dupa gust.
Pe biscuitii mari se aseaza feliile de parizer,deasupra acestora se pune compozitia de oua si legume si se orneaza cu masline.

Sfat:
Ouale si cartofii trebuie sa fie foarte reci cand se pun in castron,pentru anu taia maioneza,iar muraturile trebuie stoarse bine de zeama.


Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza. Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine. Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget.
Feliile de somon se taie in bucatele de 3 degete.
Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui. Deasupra formam un trandafir din somon. Se serveste imediat.

Reteta de la (gateste cu Maria)



Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza. Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine. Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget.
Feliile de somon se taie in bucatele de 3 degete.
Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui. Deasupra formam un trandafir din somon. Se serveste imediat.

Reteta de la (gateste cu Maria)



Branza crema impreuna cu untul (toate la temperatura camerei) se spumeaza. Se adauga putina sare si putin piper (de preferinta alb) si mararul tocat si se amesteca bine. Toata crema se pune intr-o punga cu un varf de decorat sau daca nu aveti puteti sa puneti intr-o punga si sa taiati pe diagonala un colt atat cat sa iasa crema in sir de un deget.
Feliile de somon se taie in bucatele de 3 degete.
Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe platou si cu punga in care este crema facem rondele in mijlocul castravetelui. Deasupra formam un trandafir din somon. Se serveste imediat.

Reteta de la (gateste cu Maria)
Sus In jos
 
Aperitiv cu smon afumat si castraveti
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cafeneaua Pufoaselor :: Pufoase gospodine :: Pentru adulti :: Retete des folosite :: Aperitive-
Mergi direct la: