Timp de preparare; 15 minute
Timpul de gatit: 30 min
Valoarea nutritiva pentru o portie: cca 405 calorii
Avem nevoie de:
- 200 g parizer
-4 oua
-8 biscuiti sarati mari
-100 g cartofi
-100 g gogosari murati
-50 g masline
-100 g maioneza
-10 g sare
-2 gr piper alb
Cum procedam:
Ouale si cartofii in coaja se feirb separat,apoi se scurg de apa,dupa care se curata de coaja si se taie cubulete.
Intr-un castron se pun ouale si cartofii,se adauga castrevtii si gogosarii taiati cubulete,se amesteca totul cu maioneza si se condimenteaza dupa gust.
Pe biscuitii mari se aseaza feliile de parizer,deasupra acestora se pune compozitia de oua si legume si se orneaza cu masline.
Sfat:
Ouale si cartofii trebuie sa fie foarte reci cand se pun in castron,pentru anu taia maioneza,iar muraturile trebuie stoarse bine de zeama.